Forhåndstitt: Electronic Super Joy

Electronic Super Joy er et spill som er utviklet av indieutvikleren Michael Todd som har fått mye oppmerksomheten den siste tiden, spesielt på grunn av Electronic Super Joy. Electronic Super Joy er et indiespill som lginer på Super meat Boy, men Super Meat Boy og Electronic Super Joy er likevel to ganske så forskjellige spill.

In-Game

Electronic Super Joy er litt som Super Meat Boy og Bit.Trip-spillene. Det går kjapt og man må være lynrask på ting. Det er et 2D-sidescroller plattformspill der man vil dø ofte. Det er ingenting som Electronic Super Joy revolusjonerer, men det er likevel veldig underholdende å spille. Det som er annerledes med Electronic Super Joy i forhold til blant annet Super Meat Boy er musikken og den grafiske stilen. Det er vanskelig å forklare den grafiske stilen til Electronic Super Joy, men den er i alle fall helt annerledes enn den grafiske stilen i Super Meat Boy. Electronic Super Joy byr på en veldig skarp fargerik grafikk med en glimrende artistisk stil som legger til mye sjarm til spillet. Musikken er ganske bra den også, men det var ikke min smak for å være helt ærlig, men likevel ikke dårlig.

Kontrolleren i Electronic Super Joy er det viktgiste slik som i Super Meat Boy og Bit.Trip-serien. Her må ikke kontrolleren være treg, men den må være stram og 100% responsiv ellers dør man ofte. Om man skulle dø stopper ikke musikken opp, den bare fortsetter slik at man selv ikke «stopper» opp og må vente til «rytmen» skal fortsette.

Brettene har i tillegg enorm variasjon i seg noe som gjør at det å fortsette å spille er rett og slett en stor herlighet. Electronic Super Joy er et veldig bra spill, men som har en del tekniske feil i tillegg kunne det vært enda flere spilltyper/moduser i spillet for å forlenge holdbarheten til det ferdige produktet.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s