Anmeldelse: Beatbuddy: Tale of the Guardians

Beatbuddy: Tale of the Guardians er utviklet av spillstudioet Threaks og utgitt av selskapet Reverb. Spillet ble lansert på blant annet Valves digitale spilltjeneste Steam den 6. august i år. Her er min anmeldelse.

Jeg føler egentlig at det er litt vanskelig å forklare hva Beatbuddy egentlig er for noe. Det er et spill (selvfølgelig) som inneholder plattformelementer, det er i 2D og er en sidescroller der du reiser fra venstre til høyre med musikk. i tillegg er det en god del action her.

In-Game

I Beatbuddy styrer du en liten skapning i havet på en rar planet en eller annen plass i universet. beatbuddy ser ut som en fisk, men jeg vet egentlig ikke hva han eller hun er for noe. Plutselig en dag kommer det en ond skurk som prøver å ta over verdenen og musikken (det er mye musikk her) til Beatbuddy og hans/hennes venners verden. Og når dette skjer er det opp til Beatbuddy å fange skurken og bringe fred til landet/verdenen.

In-Game

Det viktigste elementet i Beatbuddy er musikken. Beatbuddy har fylt av musikk fra andre spill som Journey og Chime. Når du starter et nytt brett starter en ny sang i bakgrunnen, jo lengre du kommer deg inn i brettet, jo flere deler blir lagt til i sangen, slik at du må fullføre brettet for å skaffe hele sangen. Dette likte jeg veldig godt og var en fin innovasjon i spillet.

Det er også puzzles som må løses for å komme seg videre og om du bruker omgivelsene så kan musikken i brettet bli mikset med musikk du har åpnet opp fra for eksempel forrige brett.  Actiondelen i Beatbuddy er veldig bra laget da skytingen gir musikken veldig god rytme. I tillegg er den grafiske stilen fantastisk lekker.

In-Game

Det negative med Beatbuddy er at spillet kan bli ensformig etterhvert, historien er litt kort føler jeg og kontrolleren kunne vært bedre, men ellers er Beatbuddy: Tale of the Guardians et bra musikkbasert actionplattformer-spill.

Karakter: 7.5/10

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s