Mini-anmeldelse: Pixeljunk Shooter

Pixeljunk Shooter er utviklet og utgitt av Double Eleven. Spillet er tue på PS Store og Steam. Jeg har testet PC-versjonen. Her er min anmeldelse.

In-Game

Q-Games er mest kjent for deres populære og vanedannende Pixeljunk-serie. Spillene har vist hvor fantastiske indie-spill på Playstation og PC kan være. Pixeljunk Shooter ble først lansert på Playstatiion for en stund siden men er nå endelig lansert på PC. Hva er Pixeljunk Shooter? Det får du vite i denne anmeldelsen.

I Pixeljunk Shooter skal du styre et lite rart formet fly inni lekre huler. Her skal du knuse fiender og passe på at du ikke krasjer i hulene. Det høres kanskje veldig basisk og kjedelig ut, men slik er det virkelig ikke. Pixeljunk Shooter er et utrolig underholdende spill som jeg har spilt i flere timer allerede, og det ble utgitt på Steam for rundt en uke siden.

Ikke bare er det grafiske utrolig lekkert i Pixeljunk Shooter, men hulene er også utrolig dynamiske. Du kan ofte komme over rennende lava eller vann, huler som forandres etterhvert i en eller annen merkelig grunn for å variere på omgivelsene, huler som faller sammen og mye annet.

Et eksempel kan være at om vann og lava treffer hverandre i spillet vil vannet tørke lavaen til stein. Det er mye slikt som kan skje. I tillegg om du beveger deg for nært lavaen vil du få opp et signal på skjermen der det står at du må bevege deg bort fra lavaen ellers så kan varmen fra lavaen smelte kontrollsystemet i skipet ditt, slik at du mister kontroll over det, du krasjer og må starte på nytt. Det er slike småting som gjør Pixeljunk Shooter så fantastisk som det er.

In-Game

Det er også skjule innganger i hulene som du kan finne en måte å komme inn i. Her kan du være så heldig å finne diamanter og små folk i hulene som forteller deg om bakgrunnen til hulene og dem selv. Det gir spillet noe av det ekstra føler jeg, litt god bakgrunnshistorie er aldri dårlig så lenge det kommer noe interessant ut av det, som det oftest gjør i spillet.

Pixeljunk Shooter er et ekstremt underholdende spill som jeg vil anbefale til hver og en. Det er billig i forhold til hvor mange timer jeg fikk ut av det. I tillegg er gjennomspillingsverdien veldig høy. Jeg fullførte alle tre historiekapitlene tre ganger og kan lett gjøre det enda en gang.

Karakter: 9/10

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s