Anmeldelse: Speedball 2 HD

Speedball 2 HD er utviklet av Vivid Games og utgitt av Mastertronic. Spillet kan kjøpes på Steam.

Runden starter.

Hvis du er kjent med den opprinnelige versjonen av Speedball 2 , vil du være akkurat som hjemme med denne HD-versjon , er det i utgangspunktet det samme spillet med en HD strøk maling . Alt som var bra om det originale spillet er fortsatt god i denne versjonen , men mange aspekter av det føles veldig datert over 20 år senere . Sportspill har kommet en lang vei , og Speedball 2 HD føles veldig mye som et spill av de tidlige 90-tallet i mange hendelser.

Det største problemet er vanskeligheten , eller mer mangelen på problemer. Som mange av de andre sportsspilenel fra den tiden , er det latterlig enkelt å utnytte AI . Kjerne- spillmodusen er karriere modusen , noe som lar deg å ta et lag og bygge den opp til å vinne alle fem runder , og denne oppgaven er langt enklere enn den kunne være. Når du spiller spill du tjene penger å bruke enten på nye spillere, eller for å forbedre ferdighetene til spillerne du allerede har. Når som helst du møter et lag med rundt samme ratede spillere som deg , vil du være i stand til å score ganske mye på vilje.

Det er flere måter å score poeng, og med mindre motstanderlaget alvor utklasserer deg i form av spillervurderinger, vil du være i stand til å score 20 poeng omtrent hvert 10- sekund av i kampens hete. Kamper består av to 90 andre halvdeler, og vi hadde tilfeller der sluttresultatet var som 70-0 med tid av ballbesittelse i riket av 96% vs 4%. På den annen side, hvis du står overfor et lag som er langt bedre enn din egen vil du finne deg selv ute av stand til å gjøre mye av noe. Det er bare i sjeldne tilfeller hvor du blir matchet opp mot bedre lag selv, og du vil ha nok penger til å max ut på statistikken til alle spillerne dine godt før du kommer til enden av karriere modusen, noe som betyr at det store for flertallet av dine kamper vil være latterlige utblåsninger.

Ikke veldig moderne grafisk.

I forhold til kjerne handling, er det hektisk og morsomt, men standarden på tidlig 90-tallet sportsspill var slik at det kommer av følelse altfor enkelt. Spillet bare bruker én knapp i tillegg til grunnleggende bevegelse. Når du har ballen din eneste handling er å kaste, og når du ikke har ballen du kan takle. Bevegelsen føles godt og treffer motstandere er gøy, men mangelen på mer komplekse handlinger føles unødvendig enkel. Det er ingen grunn til det kan ikke være egne knapper for bestått og skyting (annet enn at dette ikke er tilfelle i det originale spillet), i stedet du bare kaste ballen i den retningen du står overfor. Du har litt begrenset evne til å kurve eller loft din kaster, men det ville være fint om du hadde ulike typer kast også.

Med HD i tittelen, vil du nok forvente at spillet skal se vesentlig bedre enn den opprinnelige versjonen, og det gjør den. Dette blir et spill som opprinnelig er designet for 16-bits og tilsvarende systemer, her er all grafikken vært fullt tegnes på nytt for å gi den HD behandling. Spillet ser flott ut, men det har en 16-bits følsomhet for sitt grafiske dsign. Hvis du har ventet et helt moderne utseende kan du bli skuffet, men det er helt spikret utseendet på en høy oppløsning 16-bit spill. Men i dette tilfellet HD betyr 720p, det eneste alternativet er 1280 × 720 eller lignende 16:10 og 04:03 resolusjoner.

Speedball 2 HD er uten tvil et veldig underholdende spill som jeg vil anbefale, men om du forventer skikkelig moderne teknologi, vil du bli skuffet.

Karakter: 7/10

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s