Mini-anmeldelse: Max: The Curse of Brotherhood

Max: The Curse of Brotherhood er utviklet av Press Play og utgitt av Microosft Games Studios på Xbox LIVE Arcade for XBox 360 og Xbox One (testet).

Neste-generasjons grafikk eller ikke, grafikken er flott.

Max: The Curse of Brotherhood skal ifølge utvikleren være en spirituell oppfølger til Max & The Magic Marker som ble lanser på PC og Wii Ware i 2010. Jeg fikk aldri spilt det spillet, så The Curs eof Brotherhood ble en splitter ny spillopplevelse for meg. Jeg har aldri hatt noe forhold til karakteren Max i det hele tatt en gang, så The Cruse of brotherhood er med andre ord mitt første spill der jeg spiller som Max. Om det finnes andre spill med Max (eller filmer/TV-serier for den del) har jeg ingen kunnskap om.

Max: The Curse of Brotherhood åpner med at Max kommer hjem der han finner sin bror Felix leke med lekene sine. Han blir irritert på Felix siden han kun har fokuset på lekene, så han søker etter tips på Internett som kanskje får Felix bort fra lekene sine. En portal åpner opp plutselig på rommet og en rar skapning tar tak i Felix og slenger han inn i portalen. Man skjønner han har gjort en feil og hopper så raskt han kan inn i portalen for å redde sin bror. Her begynner eventyret.

Minner meg om The Cave.

Spillverdenen i spillet er en 3D-spillverden bygd i Unity. Det er ingenting som verken føles eller ser neste-generasjons aktig med The Curse of Brotherhood, likevel er grafikken ganske fin å se på som den er. Lyden er heller ikke dårlig, men heller ikke noe mesterverk. Jeg skulle gjerne ha hatt mer musikk for å skape en mer dynamisk følelse og mer stemning i spillet. Men ellers er det ikke mye mer å si om verken lyden eller grafikken. Likevel er det ingenting som ødelegger spillopplevelsen med grafikken og lyden.

Det viktigste elementet i The Curse of Brotherhood er den magiske tryllestaven Max får utdelt svært tidlig i spillet av en magisk alv. Dette tryllestaven kontrollerer man med den høyre spaken på Xbox-kontrolleren. Tryllestaven blir brukt til å komme over spillets mange hindringer og gåter. For det meste er gåtene godt designete, men mot slutten kan de bli ganske forutsigbare og rare. Enkelte gåter kommer igjen etter hverandre som gjør spillet en smule repetivt. Likevel, om man liker å løse gåtter, både lette og kompliserte i 3D sidescroller-spill vil man finne The Curse of Brotherhood ganske underholdende.

Press Play har gjort en god jobb med Max: The Curse of Brotherhood. Det er ikke et perfekt spill, men det er et veldig underholdende 3D sidescroller-spill med relativt gode gåter å løse. Anbefales!

7/10

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s