Forhåndstest: Broforce

Broforce utvikles av Free Lives og er utgitt av Devolver Digital. Da spillet ikke er offisielt lansert vil denne artikkelen inneholde mine meninger rundt early-access-versjonen.

Bare å sprenge deg i vei!

Broforce sin meny presenterer deg med flere av sine spillmoduser, hvorav de fleste for tiden befinner seg i alpha. Det er en ganske tidlig versjon med lite innhold, men det nødvendige av innstillinger er heldigvis allerede på plass. Bortsett fra den klassiske kampanje, har du Explosion Run, Deathmatch, og Race-modus som du kan leke deg med. Kampanjen setter ulike medlemmene av Broforce-organisasjonen mot terrorister satt på evigvarende patruljer i områder med ulike omgivelser og miljøer, så allerede  i early access-versjonen er det mye variasjon i miljø og omgivelser, et godt tegn. Ettersom dette er tilsynelatende mot selve prinsippene for våre helter er din oppgave å utrydde dem alle og drepe deres leder. Noen spillere kan rulle med øynene og si: «Å, ikke igjen,» når den først starter spillet og møter spillets pikselerte grafiske stil. personlig elsker jeg Broforce grafiske stil.

Nesten hver actionhelt du måtte ønske deg befinner seg i dette spillet, selv om de er nå de «Bro» versjonen av din actionhelt som for eksempel Brobocop, Bro Dredd, Bro Hard og Brade. Hver karakter har sin egen unike spillestil og våpen. Å redde mennesker gjennom alle spillets faser bytter din nåværende Bro ut med et tilfeldig Broforce-medlem, så du vet aldri hvem som kommer til å dukke opp neste gang. 17-bits stilen Broforce tar i bruk er egentlig perfekt da det meste av omgivelsene i spillet er fullt ødeleggbare. Her kan du sprenge, brenne og skyte deg gjennom omgivelsene, utrolig moro. Det finnes også forskjellige mekanikere som du får introdusert til deg på veien og det er en sjefsfiende du må ta livet av her og der som gjør variasjonen i kampene forfriskende.

BroForce er ikke bare singleplayer, men som det finnes ulike moduser for seg vil spille sammen med andre spillere slik som Deathmatch og Eksplosive Run. Utviklerne hos Free Lives har også implementert en veldig god level editor. Det ser ikke ut til at level editoren er 100% ferdig, men i likhet med de andre delene av spillet er level editoren fullt brukelig og moro å tukle med. Man har veldig mange muligheter når man skaper sine egne brett som du kan spille sammen med andre som uten tvil vil forlenge spillets levetid.

Broforce har en flott retro-grafikk.

Hver bro har forskjellige typer angrep. Noen tar i bruk nærkamp, noen er god på langdistanse våpen, andre er god på pistoler osv. På toppen av dette kommer alle med en spesiell evne som jeg ikke vil avsløre inkludert forskjellige typer av granater og kniver. Du låser opp flere Bros ved å ødelegge bur du finner på brettene. Hver gang du ødelegge et bur og redde personen inni den vil du ikke bare forvandle deg til en annen Bro som før skrevet, men også få alle hans våpen og evner. Endringen skjer tilfeldig og er en veldig god implementert del av spillet. Også det som sagt Broforce mye variasjon.

Når det kommer til historie vil du få lite til ingenting. Faktisk vil du ikke få noe i det hele tatt på dette punktet i early access. Det finnes ingen mellomsekvenser (filmsekvenser) med unntak for introduksjonene av de forskjellige sjefsfiendene du vil komme over enkelte ganger i noen brett. Det er heller ingen dialog i spillet annet enn de små og ofte rare lydene Broforce-medlemmene gir fra seg når de gjør noe, slik som små stønn og banning. Dette synes jeg er helt greit da utviklerne burde fokusere på å legge til mer innhold enn å legge til stemmeskuespill som jeg mener vil være høyst unødvendig i Broforce.

Allerede nå i early access er Broforce utrolig underholdende og fullt spillbart. Spillet trenger fremdeles mer variasjon og mer innhold, men likevel vil jeg anbefale early access-versjonen til alle.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s