Årets Spill 2017 + endringer i blogg

Etter noen måneders bloggpause har jeg endelig fått stiftet sammen min liste over de ti beste spillene jeg spilte i år. I tillegg har jeg bestemt meg for å forandre språket i denne bloggen fra norsk til engelsk for å øke rekkevidden når det gjelder antall lesere. Med andre ord vil den neste spillanmeldelsen bli skrevet på engelsk.

10) Call of Duty: WW2

Det første Call of Duty-spillet som har entret min årets spill liste på mange år. Grunnen er en kombinasjon av en utrolig god og spennende enspillerdel, en underholdende flerspillerdel og en zombe-modus som går et par steg bak til World at War sin fantastiske zombie-modus.

9) The Evil Within 2

Jeg likte forgjengeren svært godt til tross for enkelte irriterende deler. The Evil Within 2 gav meg en spennende og uforglemmelig historie sammen med en mer åpen spillverden som overraskende fungerte for meg. Dette er et skrekkspill som alle skrekkspillentusiaster burde spille.

8) Nioh

Jeg elsker Soulsborne-serien så at jeg ville like Nioh kom ikke som noe stor overraskelse for meg. Det var et utrolig langt og vanedannende spill. I tillegg likte jeg veldig godt de japanske omgivelsene og karakterene spillet introduserte meg til.

7) Cuphead

Et vannvittig vanedannende, lekkert og vanskelig spill. Det grafiske designet imponerte meg enormt og det basiske gameplayet kombinert med spillets høye vanskeligetsgrad var utrolig moro. Et kjøp for enhver person som liker lekre vanskelige sidescroller-spill.

6) Resident Evil 7

 

Jeg hadde helt ærlig ikke mye forventninger til Resident Evil 7, men det overrasket meg enormt. Et Resident Evil-spill i første persons synsvinkel fungerte knallbra og historien var veldig interessant å følge. Fiendene var veldig skremmende og Baker-familien fascinerte meg veldig.

5) Prey

Jeg skaffet meg spillet mange uker etter lansering, ingen forventninger i det hele tatt og jeg endte opp svært positivt overrasket. Spillverdenen var fantastisk, våpnene veldig interessante og det var så mye forskjellig man kunne finne i omgivelsene.

4) What Remains of Edith Finch

Dette er den beste såkalte «walking»-simulatoren jeg har spilt og jeg har spilt en god del av dem. Historien er fantastisk fortalt og interessant. Den store mengden fascinerende spillfunksjoner gir «walking»-simulator sjangeren stor konkurranse. Ganske enkelt et veldig forfriskende spill i «walking»-simulator sjangeren.

3) Nex Machina

Var et av de mest underholdende og vanedannende spillene jeg spilte i 2017. Det er ganske enkelt helt vannvittig underholdende. Derfor havner spillet på lista.

2) Horizon: Zero Dawn

Å gå fra Killzone til et RPG satt i en åpen verden full av robotdinosaurer tror jeg ikke var en veldig lett oppgave for utviklerne hos Guerrilla Games, men den jobben klarte de. Horizon: Zero Dawn gav meg en knallgod historie kombinert med fantastisk gameplay, en frisk åpen verden full av ting å gjøre.

1) Super Mario Odyssey

Årets beste spill. Årets mest underholdende spill. Årets mest magiske spill. Spillet som gav meg mest moro. Super Mario Odyssey er et grusomt underholdende, detaljert, lekkert, musikalsk spill som fikk hårene på armen til å løfte seg gjennom alle kongedømmene. Å lete etter de såkalte «power moons» var den morsomste oppgaven et spill gav meg i 2017. Et glimrende spill fra topp til tå. Gratulerer Nintendo!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s